Rólam

Üdvözöllek nálam!

Ha eljutottál a bemutatkozásomig, valószínűleg sikerült már megosztanom veled néhány tippet azzal kapcsolatban, hogyan élhetnél egyszerűbb és fenntarthatóbb módon a hétköznapokban, de talán kíváncsi vagy rá, ki áll tulajdonképpen a Jollity blog bejegyzései mögött.

Nos, a kötelező köröket letudva: Heni vagyok, 27 éves és jelenleg Debrecenben élek a férjemmel 🙂

Az emberek többségéhez hasonlóan sokáig én is öntudatosan azzal áltattam magam, hogy a társadalmi elvárások körein kívül élek, míg egy nap rá nem ébredtem, hogy a saját mókuskerekemet hajtom: dolgozok és dolgozok és dolgozok mindössze azért, hogy felesleges holmikat vásároljak magamnak. A klímaváltozás korszakában pazarlom az erőforrásokat, az értékekről beszélek, miközben azt sem tudom, mi okoz valójában örömet számomra, a szűkös időmet pedig lélektelen tevékenységekre pazarlom.

Basszus, ocsúdtam fel egy nap, hát hogyan élek én és milyen világot fogok a gyerekeimre hagyni?!

A környezettudatos és minimalista életmód iránt 2016 végén kezdtem el komolyabban érdeklődni, amikor úton-útfélen inspiráló cikkek jöttek szembe velem olyan emberekről, akik a saját valós vágyaikat felismerve elkezdtek végre tudatosabban élni. Innentől kezdve nálam sem volt megállj.

A Jollity blogot 2018-ban kezdtem el vezetni, hogy másokkal is megoszthassam a tapasztalataimat erről a döcögős útról, hiszen tudatosan élni azt jelenti, hogy rengeteg szokásomat meg kellett változtatnom. Jelenleg több mint 100 posztot olvashatsz tőlem a környezettudatosság, a minimalizmus és összességében a tudatos életmód témájában – remélem találsz olyat köztük, amelyet hasznodra tudsz fordítani 🙂

Ha alamilyen kérdésed van, esetleg szeretnél velem együttműködni, mert úgy érzed, hogy a vállalkozásod témája illik az enyémhez, nyugodtan keress meg a Facebookon, az Instagramon vagy írj üzenetet a kov.henni@gmail.com címre.